Arta Razboiului, iunie 2017

This entry is part 4 of 4 in the series Arta Razboiului

Series Navigation<< Arta Razboiului, mai 2017
Cel.ro

7 Comments:

  1. Operațiunea ELSTER DE dr,Emil Strainu. Sau povestea dacă nu ai inspirație și vrei sa arunci banii. Vreau de la voi o părere.

  2. Pun aceeasi intrebare aici, poate imi raspunde cineva cu cunostinte militare chiar daca eu nu prea inteleg urmatorul lucru. Si vreau cat de cat explicat poate inteleg si eu cum functioneaza strategia militara.

    Am vazut cum este structurata armata romana. Atat fortele terestre cat si cele aeriene sau navale. Stiu unde se afla bazele acestora precum si hq lor. Insa nu vad nici o logica la fortele terestre romane cum sunt asezate bazele lor. Adica de exemplu BRIGADA 1 MECANIZATA ARGEDAVA are sediul la Bucuresti. Dar are alte batalioane de tancuri, infanterie, artilerie si antiaeriana prin Targoviste, Clinceni, Slobozia si Negoiesti. Intrebarea mea este de ce nu aceasta BRIGADA 1 MECANIZATA ARGEDAVA nu are rolul de a apara doar Bucurestiul cu toate bazele ei si batalioanele de tancuri artilerie etc. De ce are hq aici si restul de baza prin alte parti ale Romaniei? Nu mai bine ar fi sa impartim Romania in 8 parti de exemplu si sa le atribuim acestor parti, brigazile si batalioanele ei? Si sa nu le avem deavalma prin toata tara?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *