Arta Razboiului, noiembrie 2018

This entry is part 23 of 90 in the series Arta Razboiului

Series Navigation<< Arta Razboiului, octombrie 2018Arta Razboiului, decembrie 2018 >>

15 comentarii:

 1. „The Templin Institute investigates nations, organizations and factions from alternate worlds.”
  https://www.youtube.com/channel/UCpqCsO-fb2_OzVxm7J9MslA

 2. a vazut cineva Hunter Killer? noul film cu submarine de vineri 26.10 in cinematografe

  • Eu inca ma chinui sa ajung la First Man. Apoi Bohemian Rhapsody.

   • Tocmai a vazut B.R.

     • Interesant pentru cineva caruia ii place Queen. Mie nu mi-a parut rau ca m-am dus.

      Rolul pare bine interpretat, are multe stari si treceri dar se bazeaza pe gesturi/ticuri usor de recunoscut pentru cineva care a vazut clipuri sau interviuri cu F si din cauza asta pare mai credibil. Nu se merge la absurd cat sa se mimeze identic dar fac pariu ca daca faci o cautare a celor mai vizionate clipiuri cu F pe net le vei regasi reinterpretate si in film.
      Scenariul pare o insiruire de scene vag/putin legate, dar nu stiu cum ar fi putut sa fie altfel la un film despre o formative „cult” si cu o actiune care cuprinde multi ani. Actiunea stagneaza in mai multe locuri si ai timp de refresh sau un cos nou cu floricele. In plus evita partea de problem medicale, controverse, scandaluri etc, Sfarsitul mi-a parut abrupt.

      Nu-mi pare rau ca l-am vazut; mi-ar fi parut foarte rau sa stiu ca nu l-am vazut.

      • Bohemian Rhapsody.
       Foarte bun filmul. Neconcordantele cu realitatea sint intentionate si sprijina filmul (punctul lui culminant e concertul de pe Wembley). Rami Malek l-a jucat senzational pe Freddie.
       Mi-ar fi placut sa vad mai mult din alunecarea lui Freddie, din firealui de diva. Dar productia a fost controlata de Queen.

       First Man e despre Ryan Gosling, care se duce undeva intr-un loc departe. Am nevoie sa vad Apollo 13.

  • L-au interzis in Rusia, Min.Culturii de la ei venind cu gargara ca distribuitorul nu a venit cu o copie ”conforma” pentru arhiva. Motivul real, in film Presu’ al Mamei Rusia e salvat de El Capitanu’ submarinului kramerikan & sheet din mainile inamicului carele este Ministrul Rus al Apararii.

 3. Hackerville, producție românească HBO, mâine, 4 noiembrie, ora 20:00.

  „Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timișoara, orașul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), polițistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigația îi duce pe cei doi, Lisa și Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraș).”
  Cinemagia

 4. Pe Paramount Channel e „Saving Private Ryan”…. Secventa debarcarii ma socheaza si acum (cred ca am vazut filmul de macar 6 ori) .

 5. RIP Stan Lee!
  Epoca de Aur a Filmelor si Serialelor cu Supereroi e pe sfarsite.
  Marvel si DC, faceti-le felul lui Thanos si Darkseid pana in 2020 si sa mergem mai departe cu SF-ul!
  Excelsior!

 6. 26 noiembrie, lansare in Romania, Das Boot reloaded. Trailer (pentru interesati): https://www.facebook.com/rnhs.info/

 7. Primul episod din noua miniserie „Das Boot”:
  http://www.filmeserialeonline.org/episodul/new-ways/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *