Arta Razboiului, iunie 2024

This entry is part 90 of 90 in the series Arta Razboiului

Series Navigation<< Arta Razboiului, mai 2024

22 de comentarii:

 1. Coscogeamitea

  https://lelombrik.net/158893

  Un trainer avansat de Black Panther

  2
  • Aici tipul din videoclip lauda aceste LP 7 care spune el ca s a vandut in „200” exemplare. Parerea mea e urmatorea in 2006-2007 am vazut astfel de arme la SAS PH . IN 2009 La un stagiu cu SIAS, unde am avut ocazia de a trage cu UZI ,MP5. cu amotizor, cu laser si un model cu RED DOT, cu HK, cred 416 , cu un model de arma de asalt Bereta cal 9mm care arata ca o „teava” groasa , nu mai stiu ce model , era ciudata, dar tragea foarte bine. plus alte pistoale si pusti cal 12 Remington si IJ, am tras si cu LP 7, care s a dovedit un dezastru, o arma care pierdea foarte usor incarcatorul ” cadea din ea”, daca o scapai se declansa, plus ca tragea de nebuna la foc automat, in loc de foc cu foc. Asa ca dupa ce am tras cateva focuri. baetii de la SIAS au spus sa o lasa deoparte ca e periculoasa si sa tragem cu celelalte ! De aceaia cred ca nu s a fabricat decat in 200 de exemplare ca a fost proiectata defectuos ! Cei de la Cugir ar fi trebuit sa faca direct miniaturizarea la AK 47, sa nu se abata de la concept. Rusia a facut Vityaz, din care a derivat PPK-20, arme foarte fiabile..

   3
 2. Ca tot am vorbit de arme produse in tara, undeva pe NET, nu mai stiu unde, dar cand o sa l gasesc o sa l postez. Degeaba ne dam patrioti si vrem sa producem ceva romanesc si nu licenta de afara, adevarul e ca nu avem cu ce… sau cu cine. Cugirul ,care in colaborare cu Stimpex a proiectat mult mediatizata arma de asalt romaneasca, pe calibru NATO, recunosc, prin reprexentantii lor de la BSDA 2024. ca arma nu e gata si mai trebuie facute niste modificari,pentru a corespunde cerintelor…..Astia vroiau sa primesca contract de la armata pentru arma lor neterminata ? Pana in toamna o sa batem palma sa fabricam Bereta sau H&K…….

  2
 3. Cu dedicație pentru @Nicolae și ceilalți navigatori:
  Crack the code of NATO’s flag signals
  https://youtu.be/DH8hyZUnPPs?si=w26py60ZqQDXVDZi

  2
 4. Contracts For June 3, 2024

  ARMY

  Lockheed Martin Corp., Grand Prairie, Texas, was awarded a $1,933,646,875 modification (P00001) to contract W31P4Q-24-D-0019 for High Mobility Artillery Rocket Systems. Work locations and funding will be determined with each order, with an estimated completion date of May 31, 2028. Army Contracting Command, Redstone Arsenal, Alabama, is the contracting activity.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *