Acrobatii SU-35 Flanker E la Paris Airshow

Ce sa-i facem, ce e frumos, ramane frumos ­čÖé

.

33 Comments:

 1. Radare, senzori ╚Öi rachete americane…….proprobably the best airplane in the world?

 2. Impresionanta demostratie…..

 3. capatu satului

  o forma modificata a grinzii dintre cele doua motoare in care este montat probabil un nou radar pasiv sau probabil alti senzori mai noi fata de generatia anterioara,

 4. poate vine si la bias 2017. ar fii ceva

 5. Nu vin la bias 2017, ca nu ne tragem amical de sireturi …vin poate la unguri daca organizeaza ei ceva :)… la noi sa vina F22 , F35 si am avea ce vedea.

 6. cand vad Flankerul mereu ma gandesc ca daca F16 era rusesc, ultima varianta s-ar fi numit nu tot F16 ca la americani, cu F25+ :)))))

  Un avion foarte frumos, rusii stiu sa le faca frumoase. Manevrabilitatea este impresionanta, dar va fi mereu inferioara unei rachete

  • Nu te supara, dar cred ca te inseli. Nu cred sa existe rachete capabile sa decelreze si sa accelereze iar, si sunt absolut sigur ca nici o racheta existenta nu poate executa manevrele effectuate de Su in clip. Rachetele au un cu totul alt set de caracteristici aerodinamice (sincer acum, iti poti imagina o racheta facand „cobra”? ).

   In ceea ce priveste Su-ul, manevrabilitatea este impresionanta, doar nu toate manevrele respective sunt utile intr-un duel aerian sau pentru evitarea unei rachete care vine spre tine. Sunt cateva momente in clip cand viteza avionului este foarte mica, transformanu-l in tinta sigura.

 7. sunt impresionat pana la lacrimi,dar -ar dracul in cobra lor.

 8. Super ca de obicei !

 9. Intrebare…..mai exista vre un avion care sa faca ce face rusnacul? Ma refer felul in care se da peste cap in aer!

  La capitolul manevrabilitate exista SU 35 si F 22. Si regele este….

  • circul de stat/soleil,teatrul balsoi.

  • Su-27 si MiG-29 au fost capabile sa execute Cobra inainte sa fie echipate cu motoare cu tractiune vectoriala. Asta datorita modului in care au fost proiectate din punct de vedere aerodinamic. Dupa ce au primit motoarele cu tractiune vectoriala gama gama de menevre impresionante executate de rusi a crescut.
   Si Saab Draken poate executa Cobra: https://www.youtube.com/watch?v=jqiDEcfSnXs
   In ce ii priveste pe americani, F-22 poate executa Cobra si Kulbit, F-35 ne-a impresionat si el acum cateva zile iar F-18 Super Hornet este si el foarte manevrabil la viteza mica.
   De asemenea americanii au testat niste prototipuri echipate cu motoare cu tractiune vectoriala: F-15 STOL/MTD/ACTIVE, F-16 VISTA si F-18 High Alpha Research Vehicle (HARV).
   Pana la urma au decis ca nu se merita ca aceste programe sa mearga inainte si sa echipeze avioanele de serie cu motoare cu tractiune vectoriala. Motivele erau ca performantele in lupta nu ar fi fost substantial inbunatatite si ca executarea unor manevre extreme ar fi scurtat durata de viata a avioanelor.

 10. SU 35!!!

 11. Stiu ca nu este posibil, insa ce avion multirol sau de suprematie aeriana ar iesi dintr-un proiect comun SUA-Rusia in care fiecare parte sa puna la bataie ce are ea mai bun.

 12. avioanele astea daca ar primi motoare fiabile… ar fi cel mai tare avion din generatia 4+

  • „tare” este atunci cand iti dai jos adversarul cu cat mai putine riscuri pentru tine. Tine minte ca avionul nu este decat o platforma pentru arme, nimic mai mult.

   Ar fi „cool” sa primeasca motoare fiabile si sa se mai joace pe la airshow-uri, si mie mi-ar place, dar „tare” e atunci cand are arme capabile sa dea jos orice vrea el, fara sa se puna in pericol. Chiar si cu motoare extrem de proaste, daca ar duce arme de ultima generatie tot ar fi un avion foarte bun.

 13. Am citit mai sus de BIAS… Cand, cand, cand???

 14. https://www.youtube.com/watch?time_continue=64&v=MCROh09OPzY

  mie F16 ala mi se pare o jucarioara fata de SU ­čÖü

  • A╚Öa pare, dar nu e. Juc─ârioara are col╚Ťi ascu╚Ťi╚Ťi ╚Öi mu╚Öc─â r─âu.

Germanos.ro

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *