Cel mai nou avion rusesc de spoinaj

Noul Tu-214R avion rusesc pentru strangerea de informatii, spionaj mai clar spus, a efcectuat primul lui zbor pe langa casa, adica in zona Kazan, acolo unde este si produs.

Nu stie exact la ce se gandesc rusii sa-l foloseasca. Parerile merg de la punct de comanda aeropurtat pana la un aparat de tip ELINT/SIGINT, adica strangere de informatii din mediul electronic.

Insa daca tinem cont ca Tupolevul are sub burtica ditamai radarul pentru cercetare la sol, putem presupune ca este mai repede profilat pe zona ELINT/SIGINT

 

 

Sursa: defensetech.org

 

7 comentarii:

  1. frumos, frumos. incet, incet Rusia da impresia ca isi revine din letargia militara a ultimilor 10-15 ani. oare ce au in minte?

    • Sa mai cerceteze pe langa Romania/Turcia de pe teritoriul bulgariei (cu acordul lor, mai pe sest asa sa nu bata la ochi in NATO)

  2. Premierul bulgar, Boiko Borisov, a declarat vineri, la Bucuresti, ca Bulgariei i-au fost luate teritorii uriase dupa Al Doilea Razboi Mondial, dar redesenarea granitelor este o chestiune care nu trebuie discutata de statele membre ale Uniunii Europene in secolul XXI.

    • CredInRomania

      Se refera la cred la Macedonia, si unele teritorii pierdute de fapt dupa primul razboi mondial (iesirea la Marea Egee de ex.). La Dobrogea noastra nu mai spera decat unele minti prea infierbantate de la ei pentru ca dupa schimbul de populatie din 1940 numarul bulgarilor ramasi este mult prea mic pentru a mai emite pretentii.

  3. George, ce e ăla avion de „spoinaj”? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *