Iran face drone

Specialistii iranieni anunta cu mandrie realizarea unui nou UAV, modern, smecher si bine pregatit ideologic, gata sa se ia de derive cu omoloagele sale necredencioase si occidentale.

Reza Danandeh Hakamabad mai mare peste aia de au lucrat la drona zice ca a avut numai ideei bune si, in conformitate cu invataurile sfinte si cuvintele ayatollahului propriu, drona numita Flutrurasul poate face cam asa: raza 50 de km, poate da din aripi pana pe la 4500 de metri, basca 3.5 ore zbor neintrupt, dupa care o ia ameteala.

Are un motor in doi cilindri, de scuter si ceva camere HD, cam trei la numar. Ar mai urma, conform cu declaratiile persiilor si un avion nou-nout de supraveghere marina. Asta deocamdata abia invata sa inoate si mai pe urma va fi aruncat din pomi, pentru a a invata sa si zboare. Noi le dorim succes si mai ales timp. Adica sa mai aiba timp sa se bucure de fieratanii, pana nu vor veni Marele Satan si Micul Satanel sa-i ia de suruburi…

Noua drona iraniana, cu tractiune spate!

 

Sursa+foto: xairforces

 

 

 

3 comentarii:

  1. Tare am impresia ca e o drona chinezeasca.

  2. Salut . Ca sa nu caut in alta parte spun aici ca aseara am vazut [pe burtiera unui post de stiri ca statul Qatar se opune ORICAREI interventii in Iran . Se pare ca lumea araba e posibil sa reactioneze mai ales ca e vorba si de israelieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *