Februarie 2022, Pandemia: #RoVaccinare + #RoMedicamentare

#ROVACCINARE

Registrul Național Electronic de Vaccinări (pentru a-ti descarca „Adeverinta Electronica de Vaccinare”)

____________________________

Hotărârea CNSU nr. 9 din 25.02.2022

HOTĂRÂRE  CNSU nr. 7 din 03.02.2022 privind propunerea prelungirii stării de alertă

 Anexa la HCNSU nr. 7 din 03.02.2022  – Măsuri de prevenire și control a infecțiilor

____________________________

https://www.mai.gov.ro/utile/

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/romania/

24 de comentarii:

 1. cum e viata asta…”ajungi” la guvernare ca sa prinzi felia de fonduri,conduci ostilitatile in guvern si parlament, anunti solemn inceperea relaxarilor urmand bineinteles iesirea din pandemie in prime time cu tot activul de partid la tv.
  tot sa fi pedeserit cu asa prostani pe langa tine…

  4
 2. Uraaaaaaa…traiasca lupta de clasa…Infierati burghezia…

  4
  • Pai chiar ca era ceva de genul, pe la inceputuri. Lucrezi de acasa? Huooo privilegiatule. Esti barbat si ti-ai pastrat jobul in pandemie (unul critic cu interactiune sociala non-stop) in timp ce tanti e fortata sa stea acasa sa aiba grija de copii, pierdem progresul ultimilor 100 de ani? Huuooo, patriarhat. Anumite operatii au fost declarate non-esentiale (nu poti deveni Andreea in loc de Andrei?) Huooooo!

   2
 3. Informatia !!! Ia Informatia !!! se striga pe strazile capitalei olecuta 40 zeci de ani in urma.
  Informatia e bate-o vina. Da ziaru si 1 leu cotizez. Acolo e buba.
  Cine da Informatia si cum? Toamna trecuta au trecut dincolo peste 20.000 de suflete. Zici ca o fost razbel.
  Ia informatia neamule , ia informatia………

  1
 4. https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2788894

  February 3, 2022
  Prevalence and Durability of SARS-CoV-2 Antibodies Among Unvaccinated US Adults by History of COVID-19

  6
 5. Macron a refuzat sa ii fie facut un test covid de catre rusi de frica sa nu ii fie furat ADN-ul.
  https://www.reuters.com/world/europe/putin-kept-macron-distance-snubbing-covid-demands-sources-2022-02-10/?fbclid=IwAR0xdim1GN9R73GqUbzbEOTFHtmvt7S_ayNuFQZmiNDOH85mF-sRf8BGjYo
  Pai, nu era asta o „teorie a conspiratiei”? La furtul de ADN cu ajutorul testeleor PCR ma refer.

  3
 6. Mic curs de NBC warfare.
  Sau care sunt metodele pentru un război hibrid.

  La emisiunea de la A3 a lui Răzvan Dumitrescu, din data de 17 februarie 2022 am fost solicitat să fac, după aprecierea mea, topul celor mai mari minciuni din pandemie.

  Ca să rămână scris, voila:

  (i) starea de alertă a fost impusă și menținută perpetuu, timp de aproape 2 ani, ca măsură de politică sanitară.

  Fals.

  În realitate, a fost excepționalism economic și juridic, care a permis (și permite) unor tehnocrați auto-mandatați și guvernului prostocrat să facă lucruri niciodată permise în situații normale: achiziții de stat confidențiale, conflicte de interese, corupție, discreționarism administrativ (mutarea oricui, oricând, oriunde, cultivarea sinecurilor politice, hărțuirea și șantajul la locul de muncă), subordonarea justiției, transformarea poliției, a jandarmilor și a funcționarilor sanitari în armă totalitară.

  (ii) măștile au fost eficiente.

  Fals.

  De la “masca nu are nicio relevanță în afara spitalelor”, la “masca e sfântă”, la “necesitatea” a trei măști, la utilitatea “acoperitoarelor faciale” (în realitate, măști neconforme), până la “măștile sunt mai eficiente va vakseenul”, totul a fost fals. Pandemia nu s-a terminat. Se va termina curând, dar prin imunizare naturală. Fără mască, pandemia ar fi durat 6 luni. Cu mască, durează 2 ani. Bine că CCR a desființat oug care impunea obligativitatea inutilei cârpi.

  (iii) testele pisiar sunt relevante și fiabile.

  Fals.

  CDC din SUA le-a scos din uz pentru că nu făceau distincția între gripă și c… și că dădeau rezultate fals pozitive chiar și la 3-4 luni după infectare.

  Autoritățile europene admit că 30% din rezultate sunt fals pozitive.

  În Suedia s-a dat cifra de 90%…

  Notă suplimentară: CDC a spus recent pe tuiter că cel puțin 10% din numărul total al materialelor genetice, rezultate ale testelor, au fost colectate (clandestin) pentru a fi folosite pentru secvențieri genetice. Iată adevăratul scop al testării: crearea unei baze de date globale cu privire la amprenta genetică a individului, cu tot cortegiul de riscuri antrenate.

  (iv) vakseenul a fost eficient : protectiv și sigur.

  Fals.

  Varianta Omicron a probat totala ineficiență a vakseenului. Doza a treia a demonstrat caracterul pur temporar al “eficienței”. Nu a existat imunizare individuală, nu a existat imunitate de turmă, nu s-a oprit plandemia (dimpotrivă, doza “completă” a cauzat mare parte din valul 4, iar doza a treia, valul 5). Nu contează că, statistic, au putut apărea cifre (forțate) care arată un număr de cazuri ușoare mai mare în cazul “imunizării”, în raport de ne-“imunizare”. Contează minciuna enormă și criminală confirm căreia vakseenarea este singura soluție de vindecare și prevenție, iar persoanele “imunizate” sunt în siguranță, protejându-i și pe ceilalți.

  (v) codul QR a ajutat “luptei” contra plandemiei.Fals.Nu a avut niciun efect pozitiv epidemiologic. Dimpotrivă, a favorizat răspândirea bolii, pentru că posesorii codului, chiar pozitivi fiind, au intrat liber în mari și aglomerate comunități, infectându-le.În realitate, codul QR este un nazipass, care a restrâns totalitar drepturi și a pregătit introducerea în Europa a creditului social de tip chinezesc. Adică, dictatura digitală și apartheidul sanitar.” a scris pe pagina lui de Facebook Gheorghe Piperea.

  PS. Recoltarea ADN nu este pentru clonare este pentru testarea și calibrarea vectorilor NBC.
  De ce să tragi cu tunul după țânțari, când poți folosi un mic spray?

  5
 7. „Sadly”…

  Bill Gates cu gurita lui la Munich Security Conference: „Sadly the virus itself – particularly the variant called Omicron – is a type of vaccine, creates both B cell and T cell immunity and it’s done a better job of getting out to the world population than we have with vaccines.”

  https://www.youtube.com/watch?v=omUhxoKbl6Y

  Hans…are we the baddies?

  4
 8. More evidence Covid was tinkered with in a lab? Now scientists find virus contains tiny chunk of DNA that matches sequence patented by Moderna THREE YEARS before pandemic began

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-10542309/Fresh-lab-leak-fears-study-finds-genetic-code-Covids-spike-protein-linked-Moderna-patent.html

  4
 9. Yo, Gigi, decizia de vaccinare sau nevaccinare e individuala, nu impusa!
  Cand afli de pe Twitter, via Adam Cringler, via Daily Mail…chestii de genul asta:
  https://twitter.com/AdamCrigler/status/1496837532809666565

  2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *