„Povesti de aerodrom”, cartea!

In urma cu cateva zile prietenul nostru Poetu”, al carui blog, Povesti de aerodrom, cu siguranta il cunoasteti, a reusit sa scoata prima carte, dintr-o serie speram cat mai lunga, a povestilor sale superbe.

Amn citit-o dintr-o singura bucata, repede, pe nemestecate, desi citeasm si inainte cam tot ce aparuse pe blogul prietenului meu. Diferenta dintre un ecran de calculator si placerea de a rasfoi o carte adevarata, din hartie proaspat tiparita, este insa foarte mare!

Poate ca sunt un clasic, si probabil chiar sunt, poate chiar un pic invechit, insa placerea cititului unei carti este inegalabila. Asadar Povesti de aerodrom…la IMAX daca vreti! Noi senzatii, noi intelesuri, multiple momente de placere! Este o carte care trebuie citita la o cafea buna, obligatoriu facuta la ibric, sau cu un pahar de vin de tara, de la socrii, nici prea rece, nici prea cald.

Savoarea povestilor creste cu fiecare pagina tinuta in mana, cu fiecare data cand in loc sa dai pagina in fata, o dai inapoi, sa mai recitesti un pasaj, sa mai revezi o fraza…

O carte care pentru mine este un eveniment, intr-o media plina de can-canuri si lucruri ieftine, este o lectura care imi provoaca aceleasi emotii pe care le-am incercat atunci cand am citit prima oara Aripi de argint.

V-o recomand cu foarte multa serioziotate. Insa nu va apucati de ea in metrou, sau la birou. Nu, categoric nu, ii veti strica din savoare. Cartea trebuie degustata, citita incet si pe indelete, savurata…

Lectura placuta!

Cartea poate fi comandata la urmatoarele adrese de mail:

poetu@live.com

povestideaerodrom@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *