Si Venezuela doreste drone

Chavez…Hugo Chavez, El Prezidente al Venezuelei, a anunta cu multa mandrie in glas ca tara sa, cu ajutorul fratilor ei, de peste mari si tari, a creat, sau a asamblat, nu se stie sigur inca…o drona!

Partenerii de…dronaj, ai lui El Prezidente Magnifico, sunt, cum era si de asteptat:

-China, care fura de la bogati 🙂 si fura de rupe, si da/vinde la saraci

-Iranul, care si el fura drone americane si apoi cica le reproduce

-si of course, dealer-ul de armament al tuturor celor pe care Varu’ Sam ii vrea cu mainile pe piept, marea democratie, mare este, democratie mai vedem, de la est, etc, etc…Rusia.

Acum Chavez, care el este Prezidente pe persoana fizica, cam ca Marean pe sectorul al cincilea, zice ca Venezuela va exporta drona realizata in cooperare cu alte tari…libere, catre alte tari si mai libere, sau care nu vor sa devina asa de libere, precum vor americanii.

“It is one of the three planes that we have manufactured here, and we are continuing to make them … not just for military use, [as] much of its equipment is for civilian use”, zice nea asta, Ciavi parca, la o conferinta cu ziaristii. “Dam domne la toate popoarele opresate de opresorul american, sa poate popoarele, carevasazica, sa vada ce face opresoru’ si sa ia masuri”. Adica asta inteleg eu printre randuri si din semnele cu mana ale lui El Prezidente.

Drona venezueleana poate zbura pana la o altitudine de 3000 m si are o autonomie de 90 de minute. Cica, asa zice Ceavi,  drona ar fi facuta din piese realizate in tara si cu ajutorul unor ingineri scoliti la Teheran. Acu’ stau si eu si-mi aduc aminte cam ce drone fac iranienii, cam ce experienta au ei in asa marafeturi, ca daca stam si mai bine si ne gandim si mai profund, chiar Maica Rusia a cumparat drone de la israelieni, asa ca ce mare specializare ar fi putut sa le arate iranienii, la astia mici a lui Ceavi?!

Misterul persista, pana cand vom vedea faimoasa drona sud-americana.

sursa: defensenews

Un comentariu:

  1. „China, care fura de la bogati 🙂 si fura de rupe, si da/vinde la saraci”

    Ce drept are Becali-ul Venezuelei, stăpân al petrolului, de a se considera reprezentantul celor săraci?

    ~Nautilus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *