Repetitie parada 1 Decembrie 2011…2

In aceasta poza se vede mai bine emblema de pe maneca…Dati -va si voi cu parerea de unde sunt baietii! Par a fi parasutisti…

22 de comentarii:

  1. Ce unitate erau militarii din poze cu Heckler-Koch HK G36 ?

  2. Astazi G 36’uri, maine Helmet Mounted Display’uri 😀

  3. Dar parasutistii nu purtau berete visinii?

  4. Astia aveau insemnul de arma pe maneca…

  5. poze cu tatra 815 nu aveti :X:X ? favorita mele A – 36111 si A – 36240

  6. Salut. Cercetand acest forum interesant si foarte atractiv pt mine caci se discuta multe despre militarie am dat de acest articol vechi si am ramas stupefiat la ce scimbari au facut astia prin armata in numele reformei si nato . Ma refer la ultima poza cea cu cei de la cercetare sau denumire oficiala MISIUNI SPECIALE in anii 80 cei mai buni ani pt parasutistii militari si apoi in anii 90 unde insa a inceput distrugerea acestei categorii de arma .Mi-a placut armata si parasutsmul astfel desi am cerut sa plec voluntar nu am fost acceptat decat atunci cand mi-a venit randul la 20 de ani ; Si am facut armata la Caracal (orasul minunilor- cimitirul pe stada Invierii) la Batalionul 56 PARASUTISTI in aceiasi unitate era si un batalion de misiuni speciale( acum li se spune operatiuni speciale sau forte speciale ) care alaturi de batalionul de para sutisti de la Boteni formam brigada 2 parasutisti „MAIOR TEODOR DOBRE ” dar asta era in 96 cand aveam 3 brigazi desi nu aveam avioane sa transporte/desanteze nici un batalion intreg odata si atunci toti aveam berete visinii .Acum constat ca in numele reformei nato am scimbat culorile la berete pe astea verde inchis le aveau vanatorii de munte ; si ne luaram si arme strainesti , bleah , eu raman fidel AK-ului 47/74 best is the best . Avem industrie proprie care-l face in licenta si scot si exemplare upgradate dar dece sa nu cheltuim banii aiurea pt incasarea comisioanelor si ai mai prosti/ pupa in dos pe cei din nato ca asa ne raliem standardelor lor .. Ah ce mi-as dori sa fiu sanatos si sa am din nou o instalatie Fagot pe mana si un DAC incarcat ca pt alarma cu rachete si sa le bag in casa poporului; cotroceni si victoria sa se carbonizeze ciocoii de acolo . Daca am sarit calul cu ceva domnilor rog a mi se atrage atentia . Sanatate si cer senin.

    • De sarit calul sigur nu l-ai sarit. daca te vei mai uita si la alte articole vei vedea ca si eu folosesc un limbaj mult mai dur la dresa calsei politice. In Privinta FOS-ului nu prea ai de ce sa le plangi de mila. fata de alte categorii stau chiar bine. De curand a fost chiar infiintata o Brigada pt FOS si anume Brigada aVI-a cu seduiul la Tg Mures.
      Apropos de cimitire. In Bucuresti este un cimitir pe strada Reinvierii, asa ca… 🙂

  7. Pai acolo nu sunt VULTURII care parca erau brigada 1; alta , a 4 ? Sau e doar denumiri si redenumiri tot in numele reformei pe care o face oparitu? Am orevista a fortelor aeriene de la Expomil 2011 si la fel am ramas scarbit de incadrarea si reincadrarea celor din apararea antiaeriana . Desi am respectat armata si cred ca si acum mai sunt militari de onoare totusi armata are si multi mai ales ofiteri superiori care devin niste pupincursti , iar acum eo vaca de muls pt afacerile politico- militare .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *