Cuvant inainte…

RomaniaMilitary: Cuvant inainte…   

 

RomaniaMilitary…Un blog nascut din dorinta de a ne cunoaste mai bine trecutul, prezentul si viitorul. Un blog nascut din dorinta de a ne cunoaste Armata si pe noi insine…Fiindca noi romanii n-avem de ce a ne ascunde, fiind o natiune ce am stat in avangarda elitelor si realizarilor mondiale, cu o istorie extrem de veche si incitanta, cu realizari de exceptie pe plan mondial si deschizatori de drum in mai toate domeniile.

SUNTEM O NATIUNE CARE INCA EXISTAM PENTRU CA… REZISTAM!

Vom incerca sa dezvaluim pe acest blog, cu ajutorul dumneavoastra si al colaboratorilor nostri, o serie de aspecte necunoscute sau mai putin cunoscute, legate de Romania si trecutul sau, de Armata noastra, cu bune si cu rele, si nu in ultimul rand despre Poporul Roman, atat de greu incercat de veacuri, atat de dezbinat si de trist in prezent…

Este, mai bine spus, un blog despre trecut, prezent si viitor, prin care vom incerca sa redesteptam mandria de a fi roman si constiinta nationala – fara insa a ne erija in patrioti sau atotcunoscatori, lipsiti fiind de xenofobie, rasism si intoleranta, mergand pe principiul ca libertatea de opinie si dreptul la informare, sunt drepturi castigate cu sangele Armatei si al compatriotilor nostri, in Decembrie 1989. Suntem doar ROMANI si mandri de ceea ce suntem!

Acest blog s-a nascut din dorinta de a cunoaste exclusiv viata oamenilor legati de juramantul sacru fata de Patrie si Popor, faptele lor, trecutul dar si viitorul. Fiindca, trebuie s-o spunem, viata lor reprezinta ea insasi un roman ce depaseste cu mult viata oricarui om normal.

Pe acest blog noi nu cautam senzationalul, ci doar ADEVARUL si REALITATEA! Departe de a ridica osanale sau de a face caterinca, laudele vor fi doar binemeritate, iar critica, constructiva si bine documentata. Incurajam opinia personala, critica si dreptul la replica, dar ne dorim un blog al oamenilor seriosi, pasionati, nepartinitori si lipsiti de porniri meschine. Rugam deci, pe toti cei care ne vor face onoarea de a ne vizita si ajuta in demersul nostru, sa combata cu argumente probate, bine documentate, inclusiv cu exemple concrete.

Ii invitam insa la un limbaj decent, lipsit de ura si subiectivism, obiectivul nostru fiind CULTURA, INFORMATIE si CUNOASTERE MILITARA.

ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU!

Administratorul.

6 comentarii:

  1. Intradevar…….Sa ne ajute Dumnezeu ! Si nici macar nu ar fi prima oara, ne-a mai ajutat si alta data……….

  2. O sa ne ajute fiindca suntem ROMANI!

  3. La mine a ajuns mai greu ”vestea” apariției acestui blog (căutând ceva legat de TR-85), adică abia acum. Felicitări!

    Mă întrebam ce s-a întâmplat de nu te mai văzusem, George GMT, de o grămadă de vreme pe alt blog. 🙂

    • Bine te-am gasit stimabile. O reala placere sa te gasesc din nou! Pe …celalat blog nu am mai scris din lipsa de timp. Nu sunt nici un fel de probleme intre cele doua !

      • Mă bucur să aud că nu sunt probleme între cele două bloguri; era păcat. Am luat blogul tău de la coadă spre cap și până acum îmi plac articolele, atât prin subiect, cât și prin conținut. Oricum adesea am regăsit între opiniile tale și ale mele o oarecare suprapunere, așa că din punctul meu de vedere la mai mare! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *