Dominator de la Elbit

… Elbit s-a apucat si de costume, cu sisteme de comunicatii tactice pentru infanterie integrate. Aici versiunea imbunatatita:

Clipul n-ar fi rau, daca cineva nu s-ar cracana asa de tare la inceput…

Aici Dominator, originalul, al’ de la inceputuri:

https://vimeo.com/32776834

Cat despre conceptul de soldat al viitorului, al nostru s-a pierdut in trecut, cu vreo 15 ani in urma…

9 comentarii:

 1. Aia cu cracanarea strica toata jmecheria…….

  1
 2. poate nu-s militari ,doar manechine pe care să incapa și să dea bine conceptul.

 3. Buna dimineata.
  Eu as folosi o nuanta ptr completare…..cracanarea este defapt un mesaj ca uniforma este flexibila….se stie ca multe uniforme sunt rigide la purtat de ex la sarit gardul …si se rup taman in zona dorsala…..
  este un mesaj defapt ca echipamentul are puncte elastice la incheietuti si deci usor de folosit…

  6
 4. Elbit s-a înspirat de la Charles de Gaulle pentru nume 🙂 (Les juifs, peuple sûr de lui et DOMINATEUR – Evreii, popor sigur de sine si DOMINATOR)

  1
 5. ,,Cracanarea” aia este o ,,israeli shooting stance” dezvoltata de baietii din IDF,Sayeret sau alte mossade. Chiar daca pare caraghioasa ,nu mai apuci a rade daca ala din fata se cracaneaza.

  1
 6. Mai poate fi si alt motiv pt care un barbat poate merge cracanat, ori e oparit la coaie ori le are prea mari :)))……fiecare poate crede ce vrea, dar cand eram mai pusti era o moda ca unii sa mearga cracanati si cu muschii incordati.

  Mai in gluma mai in serios macar unii se gandesc la soldatul viitorului la noi in schimb declaram AKM arma galactica ce nu are nevoie de vreo inlocuire macar vreun mileniu de acum incolo cat despre sisteme de comunicatie cu GPS si tracking integrat n-are rost sa mai vorbim , noi nu suntem in stare nici macar sa rezolvam problema rezervistilor dapa-i a future soldier……asa ca e de inteles de ce evreii astia merg cracanati, e simplu cel mai probabil au alea mari.

  3
 7. 20 000 operational kits? Au cumparat deja israelienii jucaria?

 8. Viata bate filmul

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *