Donatii – dare de seama – 2017

Untitled

Daca din aprilie anul trecut n-am mai facut o dare de seama, asta nu inseamna ca nu am fost transparenti, ci doar ca am uitat sa ne ocupam si de acest aspect… fiind absorbiti de chestii mai „tehnice”.

Toate ca toate, insa bugetul RumaniaMilitary a cam intrat la apa desi suma necesara pentru gazduirea paginii e aceeasi: abonament lunar (medie) 326 lei, plus in februarie au fost 20 euro +TVA pentru Trafic.ro.

Abonamentul are urmatoarele caracteristici: 4 VCPU, 4GB RAM, 80GB spatiu de stocare SSD, server cloud administrat, plus ca noi beneficiem de asistenta non-stop direct pe telefon.

Donatiile pe anul acesta sunt, cumulate lunar, la urmatoarele cifre:

 • Ianuarie 2017 – 140 lei
 • Februarie – 250 lei
 • Martie – 40 de lei
 • Aprilie – 140 lei
 • Mai – 40 lei
 • Iunie – 40 lei

 

La acestea se adauga inca 200 de lei (Ron) primite prim mandat postal de la Proftishare in ultimele luni.

Deci dupa un 2015 deficitar, un 2016 mai de succes datorita intrarii in paine a Profitshare, anul acesta trendul este din nou unul negativ…

Ca de obicei, avem dovezi solide, insa desi intre timp s-a infiintat cu acte in regula „Romania Military” Vehicle Systems… nu mai putem vorbi de nici un fel de „spaga” 🙂

 

Tinem sa le multumim tuturor celor care au donat si ne-au permis sa nu ne punem inca problema reintoarcerii pe WordPress! Le multumim si tuturor celor care ne citesc in fiecare zi… sau din cand in cand!

 

P.S.

Sa nu se supere unii, dar nu ne-am putut abtine!

Suntem siguri ca veti aprecia dorinta noastra de a ramane civilizati si nu va fi nevoie sa recurgem la masuri disperate! 🙂

 

P.P.S.

In josul paginii gasiti datele contului ING:
IBAN: RO06INGB0000999904269094 Cont deschis la ING Bucuresti sucursala Unirii Titular cont: Taslauanu George Marco

 

17 Comments:

 1. controleaza paypal: cod 14F31399KA160593W
  Toate cele bune

  • A intrat deja, sa vedem cum ii scot. Acum vreo luna am primit o donatie de 5 euro, am transferat-o catre cont, nici acum nu i-am primIt nus ce dracu-i cu paypalul asta.
   Vedem acum daca avem noroc.multumim foarte mult.

   • In mod normal intra in 24 de ore pe o carte de credit/reincarcabila legata la contul PayPal. Ptr cont bancari nu stiu care su Twitter timpii. Eventual asteapta sa se stranga o suma mai mare si platesti costurile ptr site direct de pe paypal.

 2. Done, am trimis din ING, ar trebui sa intre instant.

 3. Salut George,daca vrei iti las nr meu de telefon asa imi trimiti un mesaj cu datele personale, casa pot contribui si eu, am incercat sai transfer direct in cont dar cum lucrez in afara nu reusesc. Nr tele 0039-3395833566 multumesc

 4. Numéro de confirmation paypal : 9EP65310LH1117302. Montant du don : €50,00 EUR Toate cele bune si sanatate.

 5. Ma scuzati, vreau si eu sa vorbesc mai mult cu cel mai cunoscator in domeniul militar de aici. Am multe intrebari si curiozitati. Stiti unde as putea sa adresez intrebarile mele?

 6. pentru paypal, pe ce cont/nume se depune?

 7. Dc nu se poate dona prin sms?ar fii mai simplu si ați avea mai mult succes

Cel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *