2020, du-te! Bine ai venit 2021, sper ca nu vei fi „2020 cu drept legal de a cumpara bautura”!

Event 201, ce „simulau” unii in Octobrie 2019…incat au avut nevoie mai tarziu de „disclaimer”.

La Multi Ani si Sanatate tuturor, sa traiti macar pan’ la 100!

Si poate niste corvete acolo, ceva…

 

58 de comentarii:

  1. reactivati conturile bestjobs/ejobs băieti….semne bune anul are.
    https://adevarul.ro/news/eveniment/mapn-recruteaza-militari-elita-fortele-speciale-selectia-beneficii-astfel-luptator-1_5fec515a5163ec4271694fcf/
    ?
    100 de ani….ma gandesc de ce in biblie longevitatea participantilor era enorma dupa standardele de azi dar totusi speranta de viata in evul mediu si antichitate era muuult mai mica dupa calculele expertior.oricum fara imbunatariri biotech substantiale organismul uman nu duce atatia kilometri peste recomandarea de fabrica.
    https://m.youtube.com/watch?v=_Jtpf8N5IDE
    https://m.youtube.com/watch?v=VEJ8lpCQbyw

    3
  2. Yo, Kramericans! Turkey…Sarmale for December!

    3
  3. Posturile in FOS sunt pt militarii activi bre, deci civilii ca noi n-au nicio treaba…..bun , teoretic sunt rezervist dar nu știu de care in condițiile in care meapeneul lui peste prăjit cică are programul Rezervistului Voluntar…..tot populimea e baza, aia cu casti de tabla , AKM63, T55, vestoane din stofa, peltite russian style etc totul vintage.

    Cum au spus și in anunț, FOS se sprijină pe forțele ,,conventionale’’ , alea dotate cu ceva mai mult decât ce are rezervistul de mai sus….PA5.45, ceva casti si veste STIMPEX, un pic mai mult decât al rezervistului…..când se vor gandi astia si la echipamentul individual al pedestrasului fie el profesionist sau rezerva Dumnezeu cu mila.

    Răzvan , ce gavaresti tu cu băutura, chiar așa de tare te aștepți tu la restrângerea drepturilor și libertăților?…..nu de altceva , dar unii tre sa ne facem rezerve de Jack, pruna, afine?

  4. La multi ani, sa fie mai bine ca 2020, ceea ce chiar nu-i chiar greu.
    Promit ca ma opresc din bahulit, macar pana in 4 Ianuarie. Dupa… am sa va povestesc 🙂

    4
  5. Are. Au înghețat salariile bugetarilor pentru anul viitor. Firesc ar fi să informatizeze aparatul de stat și administrațiile locale. Dacă nu fac rapid investiții în infrastructură de oricare ar fi ea, și merg tot în cap, vor urma alte taieri. Și va durea tare, că nu vor mai tăia salarii ci posturi. Oricum nu cred ca vor rupe mâța ci doar vor dansa pe sârmă, crescând datoria publică nici foarte tare să nu se sperie EU și finantistii, dar nici puțin, așa că mă aștept ca dobânzile să crească, la fel și EURO ( să devenim competitivi).
    Dar până mâine mai este, so La mulți ani! Sănătate multă că e cea mai prețioasă, și tot ce vă doriți, că poate dracul n-o mai fi atât de afroamerican.

    5
  6. #vreaucorvete

    La mulți ani! Sănătate tuturor!

    3
  7. ? La multi ani noua ! Asteptari mai mici sa nu ajungeti dezamagiti !

    3
  8. https://ziare.com/economie/stiri-economice/salarii-conducere-anre-1653473
    să nu uitați pentru cine ați muncit anul ăsta?dacă nici ei nu merită atunci cine?!

    a muncă române că viața e scurtă śi nevoile lor mari !!
    ps.se lucreaza la „ieși afară javră ordinara-vol.2”

    3
  9. Milițică cică plânge, alde Kovacs de la Mureș spune ca are salariul 1/2 din cel al unui ambulanțier respectiv 5000 de lei net , individul afirma ca dacă el ar fi lucrat in privat 20 de ani ar fi avut salariul dublu!!….da omu asta știe ca un inginer cu experiența in Ro poate avea un salariu mediu in funcție de zona și cât de mare e firma cuprins între 3500-7000 de lei…. pun pariu ca la unii e chiar mai mic?……indivizii astia sunt nebuni , hapsini și dea dreptul nesimțiți!

    La mulți ani pe noul an!

    5
    • lui milițică nu i-a spus nimeni in fată ca e un mucea pe care nu il angaja nimeni in privat,asta e problema.
      toată lumea se fereste sa le bata obrazul acestor specimene grotesti care poarta insemnele statului angajati la gramada si cu studiile facute pe repede inainte,cocalari cocliti ce sunt.
      lege si ordine,lex et honor,patria apriori….vrajeli de doi bani.

      13
      • Si de ce nu le zici tu in fata,mai Miaunel de tastatura. Tare doar la tastatura si atat. Cand esti pasuit de o amenda te alinti si uiti ca i-ai injurat.

        • ce vorbesti nene,aia care se caca pe ai si se milogesc sa scape de o amenda prin diferite tertipuri sunt tot colegi de sistem de-ai vostri….ati contaminat tara asta cu coruptie si parvenitism,
          tov.agent a retaliat ,nu-i convine realitatea .

          4
        • Mai editat*, voi dati avertisment tot celor din sistemul vostru idiot si corupt, exemplul cel mai bun fiind cazul sotiei uranguranului jandarm, cica cu felicitari, celorlalti nu aplicati aceast principiu de ,,smerire” a contravenientului si ghici de ce, n-ati avea voi sporuri si salarii ca din astea traiti lipitorilor , nu aveti nicio utilitate publica decat sa paziti hotii de politicienii corupti atat!…..auzi la el sa ma milogesc , pe banii mei……mars de aici Farfui !!!

          S-a vazut clar ca indiferent de cate prostii si abuzuri ati facut politicienii v-au luat partea , ma astept ca asa sa se intample si cu dosarul 10 august care nu a fost altceva decat o represiune brutala a urangutanilor cu pulane, deci o mana spala pe alta, ce fac politicienii acum, pai au vazut ca nu mai au sustinere populara si voi sunteti prea putini ca sa-i mai aparati!

          1
  10. @vreau armata bine dotata.La Multi Anii tuturor si multa multa sanatate

    3
  11. Un an nou cu tot ce e mai bun tuturoor ! Multa ,sanatate , iubire ,fericire ,spor si excursii faine !

  12. La mulți ani tuturor!
    Sănătate multă, iar măcar unele din visele „umede” să se mai transforme și în realitate!

  13. Razvanel, n-am și io vreun comment agățat…mai de multișor oleaca?

  14. La multi ani si un an mai bun decat asta! Ca a fost de tot cacatul !
    Sa fiti sanatosi si iubiti!

    5
  15. La Mulți Ani cu sănătate deplină și un 2021 mult mai bun!
    Trăiască mirii!
    Vând Mercedes!!
    Să vină curvetele!!

    2
  16. În noul an imi doresc să fiu avansat lent major în rezervă. Deși cemejeurile nu stiu dacă mai există și lucrează. Pentru populația generală să fie vaccinată, fără rate și un concediu la bulgari sau greci?

    2
  17. La mulți ani tuturor, care merita !
    2021 si cei care urmeaza sa fie mai buni !

  18. La mulți ani! Pentru 2021 vreau corvete și vedete, Patrioate cu de toate (cu SHORAD și VSHORAD), camioane milioane și Pirandele cu Spike, altă duzină de F-uri, tancuri si MLRS-uri…
    By the way, știe cineva dacă s-a terminat evaluarea pirandelor și care e concluzia?

    1
  19. Da , toate bune iar daca nu-s bune e secret de stat, restul cand vor veni…….TOP SECRET!

  20. La mulți ani, multă sănătate!
    Și să vi se îndeplinească, măcar parțial, dorințele!

    1
  21. Mai sunt câteva ore și se duce pe apa sâmbetei anul 2020…
    În noaptea asta cumpăna dintre ani este între JOIA MARE și VINEREA NEAGRĂ, adică între promisiunile mari ale lui 2020 de „marea cu sarea” și „neagra” realitate a lui 2021.
    Vă doresc tuturor multă sănătate, că-i mai bună decât toate, noroc, viață tihnită și să trăiți cât Matusalem!
    LA MULȚI ANI!

  22. La multi ani cu sanatate si bafta maxima, tuturor!!!

  23. La multi ani, cu sănătate !!!

  24. Vaccin Fericit !

    2
  25. LA MULTI ANI!
    Si anul care vine sa ne aduca vapoare si baterii de coasta, avioane si elicoptere, tancuri si blindate usoare, P5 produs in Tara (macar asamblat daca nu mai mult) si P4 inotator, Paladin-uri cu toate cele la greu, mii de camioane si de JLTV-uri, Himars cu noile radare si mii de rachete , Patrioate cu toate cele si poate chiar noile radare 360, Reaper-uri si ce-or mai alege – la greu, Shorad/Vshorad demarat, pistoale si noua arma de asalt, Aeroporturi modernizate, baze militare si depozite modernizate, infracstructura modernizata, poligoane aduse la standardele Nato, echipament nou si modern pentru armia noastra, fabrica aia de pulberi modernizata, Cugir modernizat, cercetarea pe domeniu sa fie cat de cat sprijinita de minister dar in acelasi timp constienta si responsabila (traim alte vremuri), sidicate constiente de situatia actuala in ce priveste potenta noastra industriala, centre moderne de instruire si pregatire pe fiecare domeniu de interes, ofiteri tineri educati, incurajati si sprijiniti de minister si chiar de societate sa preia fraiele (incet-incet), personal militar motivat nu de bani ci de onoarea pozitiei, lideri intelepti samd
    Oh, de cate mai avem nevoie!
    Doamne Ajuta!

  26. La multi ani ! Multumesc celor care scriu articole bine documentate .

    1
  27. ionica fonosch

    * La multi ani, cu sănătate !!!

  28. La multi ani! Si sa fie macar 101-102, ca e cu rezonanta istorica 🙂
    Sa fie un an fara virusi!
    Si cu investitii, fara numar! 🙂

    2
  29. La multi anii dragilor !
    Cei de pe aici care susțineți reducerea bugetarilor gândiți prost spre foarte prost nu ar fi corect că voi sa nu va primiti pensia sau banii de servici ??? și dupaia sa va vad daca mai vorbiți că neștiutori și că înțelepți de economie !!!
    Ne împrumutăm că doar așa este trendul la alte țări mai mari decât noi decât să dăm afară oamenii nevinovați credeti că vor da afara pe Ghiță ăla ce e la birou cu 7000lei salariu Nuuu vor da afara pe aia cu salarii mici și cică posturi neesențiale nu ăla ce freacă pixu pe banii mulți !!! Atenție ce vorbiți că sunteți direct responsabili de nenorocirea unor familii și nici pe aia cu salarii mari nu i-aș da afară ci le-aș scădea salariul ??? Depinde de muncă ce o face !!!! Exista experți și aia sa își facă treabă exista bogați în țară sa fie valorificate Nu vădite și ascunse pe sub Mana ✋ și da mulțumim încă o dată acelor bugetari care nu sunt puțini care inca cred în Mod Crăciun !!! (PSad) și fă și tu și eu suntem dezamăgiți de toți nu doar de aia că am văzut că toți când ajung sus uita cine sunt !!!! Și na ăștia că mine și că tine nu face bine că noi nu știm fură și unde mai pui că putem construi un imperiu nu doar o țară !!!!!!!!!!!!

    2
    • lacrimi de crocodil,asta faceti de 30 de ani ….LA MUNCĂ Tovarăși !
      nici munca fara paini,nici paine fara munca.

      9
    • Da Alex. Bine zis, bravo! Strainii aia ne obliga sa facem tot, nu mai sintem stapini pe tarisoara noastra, Romania.

      Auzi, dar am si eu o nelamurire: de ce mai avem in 2021 dosar cu sina?! DE CE?

      5
      • Ghiță Bizonu'

        Iulica

        Uneori dosarul cu șină este sa zic as, „suprem”

        Poa sa cază buleftrica, dosarul rămânea nu mai zic ca il.pot baga la laborator

        Si ca la o adica pot pune întrebări neplacite”da ce cauta amprenta ta bucuroasă pe docomentu asta? Hai fi sincer si nu ne pierde timpul ca sa stabilim da a alinia amprentele venea de la slană facut de socrul tau sau de la costică făcută de tac-tu mare!”

  30. @psycho și unde lucrezi tu de esti așa miezul din pâine?

    • Exact acolo unde tre sa performezi si sa stii si ceva marketing sa te vinzi scump pt a avea un salariu mediu pe economie , in niciun caz intr-u loc de imbufnati si uratori de contribuabili care te trimit de la Ana la Caiafa cum esti tu!!….cu ce drept bai kkatule pui tu intrebarea asta , ce ne ,,masuram” in slujbe acum sau ce ?!

      2
  31. La Multi Ani!
    Un An Nou fericit si multa sanatate!

  32. a saper ca suntem destui de maturi ca sa putem zice „Unchiule faci o cinste asa cu vreo 3 batalioane de Abrams? ”
    Nu de lata da gasii o stire https://www.defenseromania.ro/sfarsit-de-drum-pentru-tancuri-in-infanteria-marina-a-sua_607132.html
    E batalioane USMC e cale de dezactivare !

    A da. Tocmai m-au dat afara din spital …..

    La multi ani baieti !

    4
  33. Eu as vrea ca in tara asta in domeniul bugetar sa se faca si o analiza cost/beneficiu nu doar angajarea la hectar ca vezi Doamne tre sa avem nu stiu cati militieni , jegdarmi, plimbatatori de foi in administratia locala si centrala ca asa prevede organigrama si sa incerce Doamne iartama o regionalizare macar pe model polonez prin injumatatirea numarului de judete astfel incat sa mai reduca aparatul central si cat mai mult transferat la municipiu, inmatricularile, spitalele, invatamant, justitie etc …..sa le dea si de munca in folosull comunitatii nu numai sa fie ,,repectati ” prin salarii si pensii si legislatie favorabila, sa-i vad ca-si rup izmenele pt contribuabil si da ma inclin , dar pana arunci cand stiu ca avem administratie doar ca sa satisfaca ,,nevoia”” de posturi …….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *