Alerte générale!

…cu de toate: DefenseWebTV

18 comentarii:

 1. ups vbci nari racheti sa zdrubzeasca tancurili

 2. famas-ul la insurgenți iar jucăria nouă la oficiali?

  • Francezii ashtia sunt ciudati…..acum le produc nemtzii principala arma de combat…HK-416….halal orgoliu….nu au fost in stare sa conceapa un urmas al FAMAS….asa cum facura cu rmasii lui VAB si AMX-10 RC. Scosera de la naftalina AMX-30 si AMX-10 P, pt insurgetii rebeli. Nu au facut francezii inlocuitor nici pt AMX-10 P. Unicele tipuri vehicule de lupta shenilate din Armata Franceza fiind tamcul AMX-56 Leclerc si chestia aia ciudata de BvS-10. Poate pt un tip de vehicul transportor blindat de lupta senilat modular ii vor salva tot fratiorii lor germani cu Puma IFV sau LYNX KF-31/-41.

 3. Oare cat timp le a luat sa adune tuburile goale ?

 4. uite si pe dorel ala de la 5.35. l-au luat emotiile de la camere

 5. Urate scule au frantujii în ultima vreme. Urate rău. Amx10rc și bunicul vab sunt miss univers pe lângă camioanele alea cărora ei le zic transportoare blindate. Cat privește teatrul penibil de îl jucăra, nașpa rău. Dacă asa se comporta la un exercițiu de doi lei nu vreau sa îmi închipui cum se vor comporta în condiții reale de lupta.

 6. No comment! Avem cu ce (francii).?

 7. Salut. Ar trebui sa facem si noi astfel de demonstratii, sa aratam ce splendoare de dotare avem, sau nu avem.Mie nu mia placut a lipsit o trecere la joasa inaltime a ciumegului Rafale.

 8. Bueyy, voiau sa-i bata pe insurgenti cu obuzierul !!! 😉

 9. Mai lipsea Rafale și era treabă bună.

 10. Herr Von Renn Weg

  Dar unde era grupa de patiseri? Sau temutii Fromagers de montagne? Sau drapelul lor impecabil de razboi? Glumesc… au bugetul apararii cat Rusia!

 11. Thierry Demonfort is the founder and the CEO of DAE.
  He served 25 years in the French Navy Special Forces as navy seal and airborne officer, at the DGA flight test center and the French Navy headquarter as experimental parachutist and airborne programs officer.
  He was particularly the airborne technical adviser of the Admiral in charge of The French Special Forces.
  He is recognized as high altitude specialist by Special Forces units and Intelligence services. He has made over 6 000 parachutes jumps, a proportion of which were made in direct, military parachute testing.
  Thierry realized for The French Defense charity organization several world performances :
  – 1st Channel crossing with tandem parachute (FL 285)
  – World freefall tandem record (FL 350)
  – 1st Gibraltar crossing with paragliding from hot – air balloon (FL 150)
  – 1st Sardinia crossing from ATL2 (FL 250)
  – 1st tandem jump on a French nuclear submarine with a military surgeon.

  http://dae-systems.com/founder/
  _______________
  Cineva s-a uitat la Lara Croft (sau o fi fost invers):

 12. Tot cautind diverse, am gasit o stire, destul de noua, de pe 19 Oct. e articolul:

  https://armyrecognition.com/october_2019_global_defense_security_army_news_industry/48_u.s._helicopters_stopover_in_belgium_before_flying_to_european_bases.html

  Asa se explica de ce nu ne mai trebuie elicoptere …. 😀 😀 😀

  Le facem juma-juma cu polonezii !!!

  Asta-i lotul 1, o sa mai vina … ca trebuie, sint cereri.

 13. Vai steaua lor.Daca teroristii aveau 5 RPG , 4 Stinger si la pranz deschideau rulota cu mancare arabeasca ,francezii pierdeau detasat. Sint ,mai praf ,ca noi. Nu cucerea Napoleon cu astia, toata,Europa. Pt. ce naiba, plimbau un transportor pe roti,pe un camion cu roti. Erea RAMADANUL pt. cei din transportor? Cred ca si cainele raspundea la comenzi in araba si nu manca oase de pork. Scuze la toti ,pt ca sint revoltat. Eream si francofon,pe vremuri, dracu sa ma ia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *