Donatii dare de seama

Bani primiti in aprilie pentru abonamentul pe lunile lunile mai, iunie si iulie au fost in suma de:

-75 euro+ 6 lire sterline = 365 lei

– 530 lei

Total: 895 lei, insemnand abonamentul pentru gazduire site pe cele trei luni aproximativ 990 lei (330lei/luna).

Datorita acestor donatii am reusit atat sa evitam publicitatea enervanta si nedorita de nimeni cat si sa avem un abonament suficient de bun pentru functionarea optima a blogului, lucru pentru care multumesc celor cativa (cam 6-7) care sustin financiar RoMilitary de o buna perioada de timp.

Suma necesara pentru urmatorul trimestru (lunile august, septembrie si octombrie) se ridica la aproximativ 1000 de lei, 330lei/luna.

Si ca totul sa fie cat mai transparent aveti anexat in galeria foto facturile pentru lunile mai, iunie si iulie. De asemenea RomaniaMilitary.ro beneficiaza de un abonament cu urmatoarele caracteristici: 4 VCPU, 4GB RAM, 80GB spatiu de stocare SSD, server cloud administrat, plus ca noi beneficiem de asistenta non-stop direct pe telefon.

Va multmumesc!

GeorgeGMT

23 Comments:

 1. baga nene si cate o reclama ca nu moare situ si asta ii inima comertului problema ii cand reclamele devin atat de multe si enervante incat alunga cititori
  ai putea sa bagi reclame la firmele din industria de aparare sa le sprijin putin

 2. Defapt, nu sunt chiar asa de enervante, pe mine de exemplu chiar nu m-ar deranja un banner la sfarsitul fiecarei postari.

 3. de ce nu va publicați la loc vizibil contul IBAN?

 4. 330 de lei pe luna mi se pare enorm. O gazduire de 20 de euro pe luna e printre cele mai scumpe… De ce aveti nevoie de host de 60 de euro/luna luna pentru un blog ?

 5. Sunt optiuni mai ieftine. Nu ofera o instanta in cloud dar este suficient pentru un blog.

  https://smallbusiness.yahoo.com/webhosting

 6. 15K hits per day is nothing. Crede-ma adminstrez site-uri care genereaza 100K hits per second. Daca hosting company iti spune ca este mult si te pune sa platesti extra dump them. Cauta altceva.

  In general in North America hosting este la preturi acceptabile. Asa ceva nu trebuie sa coste mai mult de 15-20$ pe luna.

 7. Nu stiu cum îti vireazà altii euro si lire sterline, mie îmi refuzà altà devizà decât lei fiindcà contul indicat este în lei, si trebuie sà schimb din euro. În plus am si conturi la ING Bucuresti ca tine.

  Asta este.

 8. Ce scriu: „Valuta sumei EUR este diferită de valuta contului beneficiar RON”

  De altfel ar trebui sà semnalezi codul SWIFT al bàncii (INGBROBU)

 9. Poate ar merge mai bine o pagina de donatii dedicata ca si cea de contact.
  Si doar updatezi continutul cu situatia financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *