Elite Group – Cártel de Jalisco Nueva Generación

Da, gagii astia sunt…traficanti de droguri si de oameni…etalandu-si armamentul din dotare.

Nu Politia Federala, nu vreun grup „paramilitar” (per se)…ci „forte speciale” ale cartelului din Jalisco.

„Open borders”, huh?

19 comentarii:

 1. Traficanți traficanți, da patrioți domle ‘! Toti sunt cu steagul Mexicului pe piept. Asta pentru ignorantii care mușcă la prosteala ieftină. Astia par a fi din tagma alora care decapiteaza cate 50-60 de inși odată, dintre cetatenii care colaboreazăcu autoritățile… Ca se întâmplădes in Mexic in zilele noastre

  3
 2. Au si submarine. Am prieteni romani si mexicani n Mexic inclusiv in uniforma. Stau in zone pazite gen Green Zone si ies escortati de MRAP-uri, crazy stuff.
  In alte zone e mai chill

  2
 3. Bre da mai sunt mulți ăștia ca am zis ca nu se mai termina!…..mda , seamănă cu o parte din tagma bugetarilor de la noi, ăștia fac osanale donului, bugetarii nostri ministrului, secretarului de stat, prefectului, președintelui de consiliu județean, aia din Mexic până la urmă pe cârcă amarasteanului fără aparare bugetarii nostri la fel

  1
 4. Ha, Ha ,HA, guvernul nu are niste drone turcesti sa i dea cu p -l a in sus in 5 minute, ca turcii pe sirieni?

  3
 5. Sponsor oficial Ford sau Jeep …ar fi trebuit sa apara si siglele astea sub steagul Mexicului

  • Doua Dodge Ram, un Hummer cu placi de blindaj (nu Humvee), o Toyota….dar in majoritate Forduri Heavy Duty blindate la greu, Ranger, Raptor…si Jeep Wrangler la final – noua generatie.

   1
 6. Care clip? Că YouTube zice că încalcă „ștasu”. Oricum, după cum zicea unu, (parcă Niels Smecher, ăla de apare pe la Latrina 3 și Ghiță TV,) când l-au gâbjit pe fostul director CFR, Neculauciuc, acesta a fost extrădat în USA. Eiii, vorba era că, „federales” acționează numai dacă ești foarte prost, sau ii superi tare de tot. Deci, ce drone să îi bubuie?

 7. Dap, JNG au fost de la bun inceput bine inarmati. La un moment dat erau aripa „speciala” de lupta a cartelului Sinaloa, destinata pentru lupta cu Zetas, care ridicasera mult stacheta si nu puteau fi combatuti de trupele normale ale Sinaloa, Zetas sunt fosti militari, din FOS, si au structura militara, asa ca ne e de mirare ca cei destinati sa li se opuna sunt bine inarmati. JNG sunt „nationalistii” , si au cautat suport/simpatie din partea civililor si autoritatilor speriate de Zetas. Tot pe partea nationalista merg si cu faptul ca drogurile sunt destinate strainilor.Ce tara draguta….

  1
 8. Oare cine se ocupa de inzestrare, la ei?

  1
 9. deci o gasca de costumati in camuflaj cu masini hoate = trupe speciale

  cateva elicoptere si drone cu hellfire ii rezolva in cateva minute….numai vointa sa existe.

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *