Gata Oricând!

https://gata-oricand.cinemagix.ro/

31 de comentarii:

 1. Sper sa fie un film bun. Obisnuit din trecutul indepartat ca la orice film cu trecut istoric si patriotic sa vad curgind pe ecran , regia ,bla bla bla…Sergiu Nicolaescu.
  Vizionare placuta !

  4
  • Eu țin minte că în filmele lu’ comunistu ăla de Nicolăescu, indiferent de epoca la care se referea, ori că era cu Mircea cel Mare (he he he) ori că erau cu comisaru Moldovan, tunurile, pistoalele, puștile sunau la fel. Același sunet scoteau indiferent de calibru.

   3
 2. Partea intai. L-au gandit in mai multe parti. Daca e bun poate iesim din tiparul filmelor lui Sergiu Nicolaescu. Desi trebuie sa recunosc ca mi-au placut cateva din scenele de razboi filmate de el cand eram copil

  11
 3. „vin nemtii…davai minia aftamat ?”
  Sa nu se supere cineva ,se poate face un film in care aia „rai” sa fie orcii ? Ca sunt destui care par sa fi uitat „binefacerile” poporului rus,ba parca acu’ cativa anisori elevii depuneau coroane de flori la mormantul eroului sovietic,parca un tovaras capitan mort in timp ce elibera gospodaria si sotia unui taran roman de sub jugul hitlerist…..

  17
 4. Vor veni si acelea, sper..
  Totusi in WW1 nemtii erau adversarii

  2
 5. In sfarsit un film istoric care sparge vălul filmelor de arta cu injuraturi si al comediilor cu umor obscen care se asternuse peste cinematografia romaneasca. La mai multe.

  19
 6. Tinand cont de episodul din primul razboi mondial la care se refera, filmul fara sa vrea ne reaminteste si de ce am avea nevoie trupe teritoriale.

  14
  • Au fost și după 89. Acum daca suna goarna singura speranță e sa se reîntoarcă rezerviștii din alte țări in caz că suntem invadați. Suntem întinși că untul pe pâine, cred că am mai spus. Și nu mai sunt multi dintre cei vechi din Sistem, care cunoșteau meserie.

   6
   • Cum ai spus, erau. La podul de la Jiu militiile s-au dovedit utile.

    2
    • Partea buna e ca sunt o grămadă de tineri care baga Airsoft. Au reflexe și cunosc abc-ul. Bineînțeles e un joc, nu e ca în realitate. E mult mai ușor sa pregătești pe ffw o persoana care a făcut airsoft. Chiar dacă nu știe instrucție de front, care oricum e inutila.

 7. exista institutie deja creata si platita pt asa ceva in subordinea prefectului de judet
  „–alte obiective, stabilite prin hotarârea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, la care se va asigura paza şi protecţia, pe timpul declarării mobilizării.
  –participa la descoperirea, capturarea sau neutralizarea inamicului desantat ori debarcat pe teritoriul tarii, în locurile de dispunere a unitatilor sau subunitatilor de jandarmi; executa în cooperare cu alte forte abilitate a unor actiuni pentru descoperirea, capturarea sau neutralizarea elementelor paramilitare care actioneaza pe teritoriul national;”,acu depinde si cat de viteji sunt ca la 10 august au fost

  3
  • Te bagi in seama. E vechi regulamentul ăla. N-ai acces la cele noi

   1
   • Zau, spunele la destepti sa actualizeze pagina instutiei,poate s-o gasi vreunu intelijent sa o faca,ca doar n-o fi murit ala care o scris acolo, ca doar se pensioneaza de tineri

    4
    • Nu sunt in subordinea mea. Am transmis, restul e treaba lor.

     2
     • Herr Von Renn Weg

      @Xv Esti jandarm? Ce cauti pe aici? Nu esti la batut femei in fotolii rulante care culegeau pe 10 august gunoaiele de pe spatiul public, avand tricolorul infasurat in jurul picioarelor sa evidentieze si mai mult situatia in care se aflau? Sau ai primit sarcina de lucru sa ne supraveghezi, iar daca scriem ceva critic, sa ne bagi site-ul in duba?
      Nu o sa uitam ce ati facut! Va fi necesara o perioada foarte lunga in care sa ne demonstrati convingator ca v-ati schimbat, ca sunteti in serviciul populatiei, nu impotriva ei si ca nu mai sunteti doar niste brute reduse mintal, corupte, in serviciul unor politicieni tot corupti!

      6
  • Jandarmeria are/avea astfel de atributii? ar putea sa aiba succes dopar daca ne-ar invada copii, batrani si femei cu carucioare. i-ar gaza de le-ar merge fulgii

   5
 8. La mulți ani,România,la mulți ani români și româncuțe,oriunde v-ați afla !??

  2
 9. iar un film romanesc de razbel unde TOTUL e de o curatenie exemplara; haine scoase din cutie/coridoare spalate/totul imaculat… realism a la serjiu…

  2
  • De ce sa nu cautam bube peste tot. Altii au pus negrii in rol de aristocrati britanici victorieni da’ acolo nu comentam.

   4
   • Nu sunt bube dashteptule; sunt un semn ca nimic nu se schimba in bine/normalitate/obiectivitate.
    Si esti sigur ca nu am comentat/scris de aia colorati distribuiti in roluri false/minciuni istorice? Esti sigur 😀 ? Io zic ca te inseli ….

    2
 10. Prima dată am crezut că nu văd bine. Dar apoi am spus că este ceva tipic ROMÂNESC. De ce să faci ceva bine de la început? Citiți ce scrie la 0.22. Dar cu atenție. Și se vrea reclama. Păcat de filmul pe care îl promovează. Dar o să mă duc să il văd. O să îmi aduc aminte de copilărie când vedeam astfel de filme împreună cu tatăl meu, care îmi și explica unele secvențe care nu păreau reale pentru mine. Și mai îmi povestea și multe lucruri care nu apar nici măcar în povestirile unor supraviețuitori apărute în presa online.

  1
  • Pai da,oarecum.Daca nemtii nu erau intarziati,nu veneau intariri.Daca nu veneau,nemtii faceau bresa.Daca o faceau,aveau mai mult timp sa avanseze pana la venirea iernii.Deci nu putea fi stabilizat frontul din Moldova si nici reorganizata armata.Deci puteam sa luam o bataie din care sa nu ne mai revenim,caz in care ar fi fost mai greu sa facem Romania Mare.

   Si cel mai important,e un film.Daca salveaza unii soldatul Ryan sau mai stiu ce alte balarii,care au texte asemanatoare cu ”a schimbat fata universului cosmic”,merge si la noi.

   Avem asa.1.Eroii sunt cercetasii.E bine sa fie astia cool,copiii de azi poate se inscriu mai abitir in organizatie.Sa umble prin codrii verzi e mai util decat pe tik-tok.
   2. E bine sa iei un mic eveniment si sa zici ca schimba fata lumii.Transmite oricui ca daca face ceva e posibil sa nu fie degeaba.Problema la noi e ca ”nu fac X,e degeaba”.Poate e,poate nu e,dar daca stai in cur si te scarpini in nas,aia sigur e degeaba.Vlad Tepes,El Cid sau Koszciusko sunt unul la sute de ani si zeci de milioane de insi.E mai greu sa rezonezi,dar cu de astia micii e mai lesne.
   3.de 1000000000(0) mai bine asa decat cu tiganul ala care fluiera sau cu domnu Lazarescu.
   Avem nevoie de propaganda patriotica,chiar de ar fi deghizata in altceva.

   4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *