Magpul FMG9

O „mizerie” dintre cele mai compacte… usor de impachetat si ascuns:

un urmas demn al Uzi… dar avand la baza pistolul Glock 17/18.

Din pacate chestia a ramas doar la stadiul de prototip…

6 Comments:

  1. Rusii au si ei o realizare inspirata din acest concept : http://army.lv/ru/pp-90m/harakteristiki/625/36#info , aici : http://modernfirearms.net/smg/rus/pp-90-e.html , dar mai este una diferita de cea a rusilor , dupa parerea mea fiind foarte excentrica : http://www.alloutdoor.com/2017/03/09/ideal-conceal-call-phone-pistol-due-may-june-2017/

  2. Cred ca e mult mai ieftin si mai „compact”, un glock full-auto usor modificat. Vedeam intr-un documentar ca prin Puerto Rico e arma preferata a traficantilor de droguri, usor de ascuns, relativ ieftin si cu niste mici modificari face ravagii.

  3. Si la arme ca si la diferitele specii de pe pamant, evolutia isi spune cuvantul. Daca e utila, versatila, fiabila, o arma va rezista pe piata. Daca nu, e doar un concept sau o idee care nu va mai avansa, dar probabil se vor invata unele tehnici.

  4. Singurul lucru demn de luat in seama este smecheria privind rabatarea incarcatorului spre inainte , in pozitia ” pentru miscare ” ar putea fi un avantaj ergonomic pentru o viitoare arma de asalt , pentru cine are ochi sa vada 🙂 .
    In rest , totul e pamant de flori , parerea mea .

  5. Cred ca au fost folosite si in filme, la fel ca alte arme cu aspect futurist. Am verificat si spune de Robocop 2.

  6. O jucarie mai mult sau mai putin inutila….
    Nu pate mare lucru sa faci din agenda pistol:)

Cel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *