Mira Reflex

MIRA-REFLEX, este un dispozitiv de ochire cu ambii ochi deschişi, care uşurează foarte mult tragerea; are câteva caracteristici performante, spre deosebire de produse similare, în sensul greutăţii reduse, eficacităţii la distanţe mari; poate fi montat pe armele existente în dotarea Armatei Române ori ale altor structuri de apărare. Totodată, se pot realiza adaptări pentru alte tipuri de arme.”

MIRA-REFLEX este un dispozitiv produs special pentru AK47, dar se poate monta pe orice tip de armă, fiind proiectat să înlocuiască echipamentele clasice de ochire (sistemul cătare-înălţător), pentru armamentul de infanterie (pistol, pistol-mitralieră, puşcă-mitralieră etc.) şi permite ochirea pe timpul nopţii, dacă ţintele sunt vizibile. Ochirea se face cu ambii ochi deschişi, privind numai la distanţă, ceea ce permite un control facil, permanent, al ţintelor şi terenului. MIRA-REFLEX foloseşte un sistem dublu de lentile, nu are eroare de paralaxă. Este rezistent la şoc şi imersie în apă. (B.R.)

Sursa: Revista Fortelor Terestre

Foto: AICI

12 comentarii:

  1. Armata peruana a cumparat sistemul de la israelieni. Dupa cate stiu, acesta inca n-a fost achizitionat in numar mare, ori poate deloc, de catre Armata Romana, desi a fost testat cu rezultate foarte bune. Nu se stie inca cu certitudine daca noua arma de asalt ce se afla inca in teste (daca se mai afla, fiindca la noi orice este posibil), dispune de Mira Reflex (n-ar fi rau sa-l aiba).

  2. echipamentul ala verde e pentru vedere de noapte?

  3. deci intra sau nu indotarea Armatei Romane!???

  4. de puput si ca poate!! si python V pe DAC si ATMOS 2000… ,,poate toate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *