Pactul pentru Basarabia

Pact-pentru-Basarabia

Pentru cazul in care sunteti in cumpana daca sa votati sau nu la europarlamentare, eu am gasit o alternativa – pactul pentru Basarabia (de preferinta candidati independenti, dar si unele partide care au semnat in bloc acest pact). Sper ca acesta sa devina unul dintre proiectele nationale ale strategiei pe urmatorii zece ani pentru Romania:

 

http://www.pactbasarabia.ro/

 

Basarabia Pământ Românesc

7 minute ·

Duminică mergem la vot!
Aici găsiți lista cu toți semnatarii Pactului pentru Basarabia: http://www.pactbasarabia.ro/lista-candidatilor-europarlamentare2014

 

27 de comentarii:

 1. M-am uitat pe listigul cu optiunile candidatilor. Noua Republica si PNTCD au votat in bloc pentru Basarabia in timp ce celelalte partide fie s-au opus in bloc fie au scaldat-o (este de urmarit prima parte a listelor, cu locurile eligibile)
  Daca ar trebui sa ne luam doar dupa optiunea asta ar insemna sa votam doua partide fara structuri, compuse din cate un lider zgomotos, adica sa pierdem voturile pentru ca nu trec pragul.
  Fara a neglija problema Basarabiei, cred ca miza principala este aceea de a impiedica stanga europeana sa formeze cel mai mare grup de europarlamentari si sa dea presedintele Comisiei Europene, mai ales ca vorbim despre Martin Schultz care, mai deunazi, ne spunea ca nu-i bine sa sanctionam Rusia si ca trebuia sa fim mai ingaduitori cu invadatorii.
  Votati pe cine vreti dar sa fie pe dreapta, cu sanse sa intre in PE altfel dati o jumatate de vot PSD-ului (prin redistribuire).

 2. Marius Zgureanu

  Eu ma orientez catre independenti…

 3. @Eroul

  E un nene independent anti bulangii (lgbt)

 4. Eu ma orientez catre liberali.

 5. Pactul asta e un populism ieftin din partea unor partide care sunt anexele lui Metchel in fata falimentului si indatorarii statului lasat in urma.
  O unificare costa zeci de miliarde de euro pentru ca nu se face pe poezii si discursurile vanzatorilor fundatiei Gojdu cu firmele Mosadului in spate.

  • Marius Zgureanu

   Pactukl acesta nu are legatura cu nici un partid, fiind creat de un grup de tineri si intelectuali care-si doresc o miscare de re-unificare pe care nici un partid sa si-o poata atribui! Practic, indiferent ce partide si aliante se vor perinda la guvernare, miscarea unionista va fi tot acolo!

   Eu as zice macar sa invatam din exemplul lui Gojdu, iar de partea cu averea sa se ocupe tribunalele…

 6. deci avem in fata urmatoarele alegeri: neo-comunisitii de la psd-unpr-pc, aia care ne-au furat 10 ani de zile de la pdl, tipii aia de la pnl care nu stiu ce vor de la viata, mafiotii de la pmp, unguent cu forta lui, mai e si neamtu cu partidul ala terminat, ungurii, mai e si vadim cu prm-ul lui…cu cine sa votam? pai eu m-as baga cu independentii, restul sunt niste adunaturi de hoti si grupuri de interese…

 7. Pactul este o ideie mai veche iar cei din NR au semnat la sugestia mea. In FC inca nu am reusit sa ii conving pe toti sa semneze.

 8. Ghita Bizonu'

  ba pardon !
  Maine ca si in 2012 formula castigatoare este „Stai acasa si votezi!!”

 9. Maine merg la ambasada in Luxembourg , o simpla intrebare se voteaza pe liste ?? Sau uninominal ??

 10. Eu tot candidatii care au semnat pt Rep.Moldova am votat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *