Preflight! Captain James T. Kirk in space

20 de comentarii:

 1. cineva ii bate la usa si el…

  • sincer la cati bani are as fi preferat sa investeasca in ceva de care ar profita toata umanitatea, nu sa se plimbe el prin saptiu aiurea.. Space X a fost inovatoare si a deschis noi drumuri, blue origin mi se pare doar o chestie de marketing.

   5
   • Cica New Glenn ar fi in sfarsit gata. Ce a facut pana acum Blue Orgin a fost marketing, dar lucreaza si la chestiuni seriose, inclusiv acel mult laudat si amanat motor, comandat si de NASA

   • Sigur domnu Barny, ar fi de preferat sa faca o masina de invelit sarmale, sau banda automata de mici, sau sa dea banii la saraci, spitale, scoli, sa planteze panselute etc.

    Deja se calca pe picioare cei care vor sa salveze planeta, sau ursii albi, sau gindacii, nu mai sunt locuri nici pe stramportina.

    11
    • @tiganu ca neam nu esti. As fi preferat sa cerceteze un motor nou mai eficient pt rachete. Sa sponsorizeze un modul pt o statie de cercetare pt ISS, etc..nu joyride uri prin spatiu

   • banii omului,face ce vrea cu ei….unii uita ca vorbim de un actor si atat.

    3
 2. shatner nu e ala care era asa de diva ca l-au omorat in serial ?

  1
 3. Superba inițiativă! Omul este pasionat, are bani si face ceva deosebit cu ei! Nu cred ca este fără rost, asa probabil se gândea si despre Wright, Vuia sau Bleriot! Este un început de drum pentru initiativa privata in spatiu, un domeniu rezervat până acum câtorva state puternice! O singură observatie negativă! Cred ca ar fi fost mai spectaculos daca aceasta capsulă, pentru zborul de ieri, ar fi fost botezata Enterprise, echipajul sa poarte uniformele Federatiei iar capitan Kirk sa dwa comanda de lansare cu celebrul ,, Engage”!

  14
 4. eu is degeneratia ”next generation”….in anii negrii ai tranzitiei era sclipirea de lumina de care aveam nevoie…plus zona crepusculara si bineinteles muzica.

  1
 5. Mi-a placut cum a descris experienta imediat dupa aterizare in discutia cu Bezos. Da, e actor, „stie” cu cuvintele dar tot a fost impresionant sa il ascult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *