Martie 2022, Pandemia: #RoVaccinare + #RoMedicamentare

#ROVACCINARE

Registrul Național Electronic de Vaccinări (pentru a-ti descarca „Adeverinta Electronica de Vaccinare”)

_______________________

HCNSU nr 16 din 08 03 2022

_______________________

https://www.mai.gov.ro/utile/

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/romania/

16 comentarii:

  • Fara suparare dar era cam penibil, in ultima vreme. Eu cred si acum ca implicarea armatei in campania de vaccinare a fost o greseala de la bun inceput.

   16
  • Săracu’ Gheorghiță … n-a vrut să se bage în politică, a înțeles că e un ghimpe în coasta PSD-ului … a ieșit din scenă. Problema e că un militar nu iese din scenă decât la ordin dacă n-are stofă de politruc. Iar ordinul nu putea veni decât de la Herr Polenta.
   Asta înseamnă cedarea totală a sănătății către gașca pesedistă. O fi doar cedarea sectorului sănătății ? Or mai fi și alte sectoare cedate ? În schimbul a ce ? Sper să nu fie ceva de genul ” … bă mămăligă, tu ne lași să furăm noi te lăsăm să-ți iei bărcuțe și tunulețe de 2,5 % … „. Deși tare mă tem că da.
   Dacă aveam un Big Balls în loc de un Big Sluggish, în actualul context, cu ieșirea din scenă a lui Cioloș și cu atenuarea curentului stângist european, am putea avea un USR mai dispus la idei de dreapta și fără derapaje de mironosiță în călduri, am mai putea avea câțiva AUR-iști dispuși să o ia pe un curent pro-occidental și să-i zică bye-bye lui Simion și pupincuriștilor dughiniști, am mai avea un UDMR cu sentimente mai pro-românești, deci o majoritate PNL – USR – AUR reformat – UDMR care ar avea avantajul de a ne feri de lăcomia patologică pesedistă și de acțiunile acestora de sabotaj macro-economic și juridic în scop electoral sau la ordin de la Moscova.
   Dacă n-ar fi Big Sluggish … am ajuns să cred că a făcut asocierea cu PSD-ul doar să arate că poate fi mai bățos ca USR-ul – ” … Cioloșe, m-ai bălăcărit … las’ că te scot eu de la butoane să vezi cine-o are mai mare … ” … Mai bine Big Balls decât Big Dick …
   Am uitat de sărmanu’ Gheorghiță. Nu-i așa sărman cum îl credeam și nici așa onest cum îl credeau alții – a ajuns director la spitalul SRI de la Balotești. Cu tristețe constat că ce-am zis la început că implicarea sistemului securist în gestiunea celui medical e o mare pacoste.
   P.S. Am uitat să mai vorbim de pandemie … oamenii se infectează cu SARS-CoV-2 exclusiv omicron și 0,5 la mie din ei mor liniștiți în continuare, cât noi ne uităm la tembelizor. Mor mai mulți într-o săptămână decât civili în Ucraina, dar noi suntem fericiți că omicronu-i mai amabil decât delta și că nemernicu’ Aleksandar Alexandrovici Rafila ne dă drumu’ la paranghelii să ne imunizăm în masă că de vaccinat … aia-i drăcovenie occidentală … nu ne stricăm noi sângele de dac pe-așa ceva … că dac-așa a zis Putin, așa e …
   P.P.S. Informații medicale :
   1. studii de certitudine arată că nivele mari de anticorpi obținuți postvaccinal recent sau post-booster protejează de sechele post-COVID omicron.
   2. există multe impresii din lumea medicală (impresii personale ale medicilor, deci suspiciuni nu certitudini) conform cărora imunitatea post-infecție SARS-CoV-2 variantă Omicron este cvasi-absentă – multe cazuri de reinfectare cu Omicron la mai mult de o lună de la prima infecție Omicron – din păcate puține sunt documentate științific, majoritatea pacienților fiind nevaccinați și implicit negaționiști, mai ales pentru o simptomatologie actual în marea majoritate a cazurilor sub nivelul de intensitate al unei viroze ușoare

   3
   • Gagu, „dat afara” si pus direct comandant de spital militar la SRI… nu stiu ce sa zic aici.
    Subscriu opiniei de mai sus, ca am mai vazut din astia de de aveau uniforma kaki pana joi la ora 3, si de joi la ora 3.01…. se albastrea pana luna vitoare.

    19
 1. hai că s-a terminat cu covidu, pe moment cel puțin, avem răzbelu acuma care ne mănâncă ficații…

  9
 2. Hai cu studiile.
  „Intracellular Reverse Transcription of Pfizer BioNTech COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 In Vitro in Human Liver Cell Line”
  https://www.mdpi.com/1467-3045/44/3/73
  Ne-am lamurit cum e cu stiinta si manipulearea adevarului din MSM?

  13
 3. deci de 8 martie libera la dans.mare noroc pe noi cu pdsr si specialistul rafila la butoane,cum ne-au scapat ei de covid..

 4. And now…what?
  I need guidance, man!
  No, I don’t!

  4
 5. Peste 6 milioane de decese din cauza COVIDului…da, acolo am ajuns…la acel numar.
  „Multumim din inima, partidului”, China!
  https://www.worldometers.info/coronavirus/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *