„October 4, 1985: Commando starring Arnold Schwarzenegger hit theaters.”

I like you, Twitter, you’re funny, that’s why I’m gonna kill you last.

I lied.

18 comentarii:

 1. Au revenit….din pacate

  14
 2. US este un mamut. Numai si din aceste mici sincope, îți dai seama ca Rusia sau China sunt la ani distanță.

  2
 3. Commando a fost primul film cu Arnold pe care l-am vazut. Cand cara el busteanul ala pe umar si cand tragea cu mitraliera de la brau…. Wunderbaum!!!! Cu muschii aia! Pfoaa… m-a castigat pe loc!

  4
 4. Salut am vazut ca sa discutat pe subiectu varstei eu zic sa se faca un sondaj cu toti de aici si sa vedem si noi care este media de varsta a citititorilor

  2
 5. Din observatiile mele,pe aici ar fi 3 categorii de varsta.
  1-cei care au prins ceva inainte de 90,mi se pare ca purtator de cuvant ar fi dl.George
  2-cei care doar au gustat cu varful limbii perioada,aici as zice ca MZ poarta steagul
  3-restul

  1
 6. ‘let off some steam Bennett’ haha. Io s din 86. Filmele din decada respectiva sunt bestiale. Pe de alta parte, domnul Zuck și a făcut calculele, ceva aveau de ascuns și se putea remedia doar asa. 6 ore, 7 miliarde? E bun, I ll take the deal. Mai ales ca au apărut de la un fost manager niste documente. Acu, sa vedem de unde și ce vânt ii bate tipei în pânze: progresist, răzbunare, conștiința încărcată etc. Zuck has to fall somehow. După multiple dezvăluiri se va reglementa și aceasta dimensiune, social media la fel cum a fost cu alte surse mass media: radio, TV… Etc.

 7. Vasile Bacauanul

  Din pacate, eu bat tocmai pana în 1970,adică oleacă mai vechi” pi pamantu’ista”.Asta-i pardalnica ăsta de viață ne-a uitat Doamne doamne aici momentan!

  1
 8. traiasca sms-ul si faxul !!

 9. Haha faina perioada …videuri cu perdelele trase ,si casete trase pe sestache si invartite cu creionul cand se incurcau . Cam atunci am vazut si Mad-Maxuri si Alien 1-si 2 , si Knightrider si Taxi driver , The Wall , Predator si Terminator 1 si Emanuelle si filme cu Charles Bronson de era si moda aia de-si lasau toti jmecherii mustata si unghie lunga la dejtu mic bineinteles si Chichicean si Bruce-Lee sau James Bondurile din anii 70 ,Apoi de la niste veri care aveau tot soiu de finlme interesante Odisea spatiala si o groaza de clipuri intre filme …
  se zice prin targ ca posibil Chuc Norris o provocat pana ca i-a fost sters un comentariu

  1
 10. E, ma si Rambo sau Rocky ! Uitai de astia

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *