LAV 6.0 General Dynamics Land Systems

LAV 6.0 – versiunea standard…

Versiunea pentru competitia australiana Land 400, recent eliminata, inaintea finalei:

Testarea tunului cal. 30mm de pe LAV 6.0 la Fort Benning, alaturi de tunul cal.30mm cu recul redus M230LF, versiune alimentata cu banda a tunului de pe AH-64 Apache:

 

Fara nici o legatura cu programul romanesc TBT 8×8….

17 comentarii:

 1. gabriel neacsu

  „Fara nici o legatura cu programul romanesc TBT 8×8….” Ptiu! Si eu care mi-am aprins tigarea de la filtru de emotie….

  • nu, programul TBT romanesc este in articolul de mai inainte, cel cu AMAP – Rheinmetall Chempro – Advanced Modular Armour. inclusiv importul de utilaje si Cnau – hau, sa se instruiasca Dorelii.

 2. Poate daca raspandim zvonuri ca daca ne ocupă rușii parlamentarii o sa fie deportați în Siberia cu tot cu familie si averile confiscate poate o sa se schimbe ceva . Frica este un element de descurajare precum pedepsele aplicate de Vlad Țepeș . ( stiti voi filmau lui Sergiu Nicolaescu atunci când vine un sol turc si vorbeste cu un negustor care ii spune ca nu sa mai urcat nimeni in triple hoților )

 3. Au fost măcar în finală..sau nu corespund cerințelor drastice pt armata romana?..glumesc..nu ne ar fi prins rău asemenea scule..

 4. astea se fabrica si in Canada la London sau Windsor. au canadienii contract sa vanda LAV-uri de astea in Arabia Saudita.

  • capatu' satului

   Interesanta părerea piloților la comparatia F15E cu F35;
   Batranu este mai bun ca noua tehnologie

   F15Silent este, la mintea mea, inca in carti vreo 20 de ani si este singuru care ar putea concura cu Su 35,aparat ce se presupune ca va forma grosu aviației rusesti

 5. Mi se pare cam prea inalt …

 6. E chiar foarte costisitoare , pt. ca inaltand structura , ai nevoie de blindaje suplimentare ceea ce-l face greu si mult mai vizibil si de aici veselia cu mobilitatea , suspensiile , cresterea puterii motorului , consumul , neflotabilitatea . Pt. zone in care ai nevoie in primul rand contra I.E.D si apa e cam putina ,e ok , dar de cumparat in numar de catre Ro .mare mi se pare destul de hazardant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *