Documentare: astazi USS Virginia

USS Virginia, cel mai modern submarin american, cu rol multiplu in cadrul US Navy

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=-JP-ytvCRuk&w=420&h=315]

5 comentarii:

 1. Salut. Da, da mai taie din ele da le dreacu , e cam altceva ce vreau eu sa spun aici , de foarte multi ani armata US s-a implicat in filme ce-i promovau categoriile de arme pt navy fiind Top Gun cel mai cel si ma asteptam ca situatia sa evolueze dar… in weekendul asta am fost sa vad ” Batleship” sa vaz cum se descurca si navy cu invadatorii spatiali ca air force i-a dovedit pana la urma in Ziua independentei revenind la asta cu vaporasele navy am fost dezamagit de scenariusi realizare adica sa nu faci fata cu echipamentul ultramodern de pe distrugatoarele de clasa Arleigh Burke la extraterestrii dar ii bati cu un crucisator din ww2 pus in stare de lupta de vreo20 de oameni ?!! aoleu uitai ca a fost sf , pe cantacioasa de Ryhana o facura mariner pe la radare care inca cu doi officers pleaca cu barcuta in cercetarea navelor vrajmase . Eu mai mult am ras de stupiditatea faptelor de lupta realizate de navy care la trao pana la urma mujicilor din spatiu asa ca ce se mai straduie altii sa-si faca marina si platim pe yankii ca astia ii bat pe toti ; probabil ca pt copii si tivili ce nu au habar de domeniul militar e interesant . Cred ca si astia din navy ii intereseaza banii decat sa mai arate a navy.

  • Am vazut si eu filmul…propaganda adevarata, da spectaculoasa.

   • Sincer , filmele astea cu abundenta de efecte prin tehnica virtuala devin prea nasoale pt cinefili adevarati. Da tizule e spectaculoasa pt tivili si cocalarii care degeaba ajung in conditii de cinema ca afara” ca ei sunt din epoca primitiva combinata cu moderna care da o specie ….
    Revenind la propaganda pai o sa stea posibilii cumparatori sa se intrebe ce iau un distrugator tip Arleigh sau ne intoarcem la cuirasate.!?! Bre pune si matale posibilitatea folosirii unor emticoane diverse sa mai animam replicile pe aici pi blog.

 2. Mihai-Cristian

  Stiu ca nu are legatura cu topicul dar nu stiam unde altundeva sa postez. Vreau sa stiu daca cumva exista o inaltime minima in cadrul armatei romane ( avand doar 1,69 e un aspect ce ma ingrijoreaza ) .Sunt elev in clasa a10a si ma pasioneaza tot ce tine de armata si/sau istorie (mai ales a romanilor) , ma gandesc ca dupa ce-mi termin studiile sa ma inrolez in armata. am cautat pe google inainte sa postez dar nu am gasit mare lucru,as fi recunoscator daca cineva mi-ar oferii niste informatii.

  • Cristian, bine-ai venit in randul nostru; aici, avem cu totii aceeasi pasiune, asa ca orice intrebare este binevenita! Daca doresti a deveni soldat profesionist, inaltimea minima ar fi de 1,70 la baieti, dar nu prea mai conteaza acest aspect; conteaza in schimb varsta (trebuie sa ai 18 ani impliniti), aptitudinile fizice (dai probe sportive)+examenul psihologic (prima proba eliminatorie). Daca esti apt si reusesti, te poti califica intr-o specialitate militara, putand opta pentru scoala de maistrii si subofiteri. Pe scurt, conditiile sunt: sa termini liceul; daca se poate sa ai chiar si o specializare tehnica; sa dispui de conditie fizica buna, vedere si auz bun, rezistenta fizica si mentala. Trebuie deasemenea sa fi capabil a lua decizii rapide, sa ai valente de lider, sa fi dispus oricand a te supune disciplinei militare si a face sacrificii in ceea ce priveste viata personala -viata cazona reclama acest lucru, practic aflandu-te tot timpul la ordin. Trebuie deasemenea sa fi o persoana de încredere, pe care camarazii sa se poata baza. Iti urez mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *