Imagini de pe suprafata lui Marte in 4k

sa ne minunam impreuna!

.

15 comentarii:

 1. Îmi aduce aminte de Marte roșu al lui Kim Stanley Robinson.
  Go, Curiosity! ?

  3
 2. Am o intrebare, cine, ce sau cum a fost filmat/fotografiat roverul Curiosity, pe Marte in secventa filmului 6`38″ – 7`20″ ? Nu se vede nimic legat de rover, brat articulat prevazut cu aparat foto sau altceva, e filmat/fotografiat de la citiva metri de „ceva”, poate n-am inteles eu bine cum s-a facut aceasta poza, imagine „din aer”….In secventele 4`31″ – 4`50” si 9`10 – 9`25′ se observa clar imaginile roverului fotografiate de aparatul foto de pe bratul vehiculului. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

 3. Interesant ar fi să studieze niste formațiuni muntoase serioase, ceva canioane pt a se vedea mai clar dispunerea straturilor geologice. Ce se vede la min. 7:30 par straturi identice de sus până jos. Apoi e probabil că prin peșteri din munți să existe microclimate diferite de ceea ce e la suprafață, știm asta de pe Pamant. Nu mai angajează la NASA?

  2
 4. Daca tot vrem imagini clare ne putem uita la poza asta:
  https://photojournal.jpl.nasa.gov/catalog/PIA23623
  Intre 650 milione si 1.8 miliarde pixeli; compusa din peste 1000 de fotografii individuale;aveti nevoie de 2.4 GB ca sa o descarcati.

 5. Da ala verde…!? Ala verde cand apare….!?

 6. Pana omul nu pune piciorul pe Marte impreuna cu tot ce-i trebuie dpdv stiintific si tehnologic, nu o sa descifram mai nimic serios din misterele planetei rosii!

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *